Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe website voor HAK schoffelmachines op HAKnl.com

HAK schoffelmachines zijn zeer populair onder biologische telers wereldwijd. Omdat elke teelt en elke grondsoort specifieke schoffelwerktuigen vraagt, is de hoeveelheid mogelijkheden vrijwel onbeperkt. De nieuwe website helpt om alle mogelijkheden per toepassingsgebied inzichtelijk te maken.

HAK schoffelmachines worden door Havelaar in Moerkapelle klantspecifiek geproduceerd. De klant kiest allereerst voor een frame uit de L-, S-, SH-, XH-, XHR- of EX-serie. De L-serie is bedoeld voor kleinschalige toepassingen, andere modellen zijn geschikt voor specifieke grootschalige toepassingen in vlakveldteelt, beddenteelt en ruggenteelt. De werktuigen die aan het frame gemonteerd worden, maken de machine tot een precisiewerktuig voor biologische onkruidbestrijding.Op de site is ook veel ruimte voor Nieuws en voor de Twitterberichten van HAK. De volgende stap waaraan HAK werkt, is een online webshop waar klanten eenvoudig werktuigen als schoffels, vingerwieders, torsiewieders en aanaardschijven kunnen bestellen.

Voor meer informatie:

Koos Havelaar, +31 (0)79 5931307, www.HAKnl.com
Publicatiedatum: