Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
EkoPlaza viert heropening en doneert 400 feiten aan Oxfam Novib

Biologische Winterfair laat Bussum zien wat bewust genieten is

Zien, ruiken en proeven van verrassende biologische lekkernijen, dat is het idee van de Biologische Winterfair bij EkoPlaza. Op 9 december opent de biologische supermarkt na een restyling opnieuw haar deuren in Bussum. Op initiatief van bedrijfsleider Bas Kamphuys word de fair georganiseerd: "We willen biologisch eten voor iedereen bereikbaar maken, dus juist voor de feestdagen een moment om iedereen te laten proeven en inspiratie op te doen." Tevens wordt er die dag een donatie gedaan van 400 geiten aan Oxfam Novib.

EkoPlaza-bedrijfsleider Bas: "Ik zie in Bussum een gemêleerde klantenkring, dat is zo leuk om te zien. We willen biologisch eten en leven voor iedereen bereikbaar maken en ik merk dat we op de goede weg zijn. Met deze dag hoop ik mensen te kunnen verrassen met de pure smaak van biologische producten. Bovendien is het een ideaal moment om mensen te vertellen over het Groene Geit-project van EkoPlaza."

400 geiten

Om 13:00 uur overhandigen de voorzitter van de Groene Geit, Jan van Tilburg en de directeur van EkoPlaza, Erik Does een bedrag ter waarde van 400 geiten aan Oxfam Novib. De overhandiging is tevens de start van de samenwerking van de Groene Geit met EkoPlaza.

Wie bij de EkoPlaza biologische geitenkaas of -melk koopt, steunt meteen de actie 'Geef een Geit'. Deze actie is opgezet door De Groene Geit, de vereniging van biologische geitenhouders, in samenwerking met Oxfam Novib. De geitenhouders doneren zelf 200 geiten aan Bangladesh en EkoPlaza verdubbelt dit aantal tot 400. De winkelketen zal komend jaar in alle 60 vestigingen extra aandacht vragen voor de geitenzuivelproducten.

Programma

11:00–17:00 Biologische Winterfair
11:00–13:00 Biologische Brunch (gratis)
12:00–12:30 Officiële opening
13:00–13:00 Overhandiging Oxfam Novib

Tussen 12:00 en 17:00 uur krijgt men 10% korting op het gehele assortiment. Wie thuis inspiratie op wil doen voor Kerst kan dat met 'Lekker Weten' lifestyle magazine.
Publicatiedatum: