De nieuwste Puurzaam, het magazine van Gulpener, is uit en is nu ook online te lezen. Het magazine heeft als thema 'Echts eten' en staat weer vol met artikelen over duurzame onderwerpen. Met onder meer een artikel over de voors en tegens van genetische modificatie, een interview met Jaap Korteweg van De Vegetarische Slager en een artikel over de volgende generatie imkers die bezeten zijn van bijen.
Klik hier om het magazine te lezen.
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-25 Activiteiten Joko Impex per 1 juni overgenomen door N&K
- 2022-05-25 Nieuwe kistenbewaarplaats voor bio-uien in Zeewolde
- 2022-05-24 Herbouw De Terp gestart
- 2022-05-24 "Met BioQrops kunnen we nieuwe biologische afzetmarkten aanboren"
- 2022-05-23 Meatless overgenomen door Beneo
- 2022-05-20 Vermarkting van BlueN in Nederland wordt overgedragen van Holland Fyto aan Corteva Agriscience
- 2022-05-19 BOON Foodconcepts overgenomen door combinatie Green Organics B.V. en Jamael Food Group
- 2022-05-19 Nieuwbouw en restyling voor BioBandits
- 2022-05-18 Van Gelder groente en fruit wint Rotterdamse Ondernemersprijs 2022
- 2022-05-16 AGF-groothandel Gebrs van Aarle viert zonnig 55-jarig jubileum
- 2022-05-12 Egon Verstraeten gaat reststromen aanpakken bij Instock
- 2022-05-11 Machandel nu volledig in Britse handen
- 2022-05-11 Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
- 2022-05-09 Aardappelgroothandel Landjuweel viert 100-jarig jubileum met relaties
- 2022-05-05 Harry Luring brengt bio-boekweit terug in Nederland
- 2022-05-03 Esmeralda Wallast Groenewoud directeur Handhaven NVWA
- 2022-05-03 Zenderense Es behaalt Skal-certificaat
- 2022-04-28 Biologische zeewierboerderij Zeewaar sluit zich aan bij The Seaweed Company
- 2022-04-26 Uit de oude doos: Muzikale veiling met De Kromme Jongens
- 2022-04-25 Grote brand bij De Terp