Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Estafette Bergen viert 1-jarig bestaan

Tholen - Estafette Bergen heeft het afgelopen weekend haar 1-jarig bestaan gevierd. Bedrijfsleider Marco van Saaze geeft aan dat het behoorlijk druk is geweest. "Er was veel belangstelling voor ons feestje", vertelt hij. "De afgelopen dagen is er volop feest gevierd in en rondom de winkel. We hadden elke dag andere verjaardagsaanbiedingen. Afgelopen zaterdag hebben we diverse proeverijen georganiseerd en stond er onder meer een stand met duurzame kleding van Pure Matters. Verder waren er verschillende kinderactiviteiten, waaronder wolvilten. We mogen terugkijken op een geslaagde verjaardagsweek", besluit Marco.



Merle Koomans van Estafette Odin vertelt dat de Estafette-winkel in het centrum van Bergen na een jaar haar plekje gevonden lijkt te hebben. De klanten van de voormalige reformwinkel van Jeltje Poort hebben een paar straten verder een plek gevonden waar ze voor nog meer vers biologisch assortiment terecht kunnen. "We merken dat klanten het prettig vinden dat ze nu ook in het centrum van het dorp terecht kunnen voor hun biologische boodschappen. Van verse groenten tot biologisch vlees en kaas. Daarbij valt op dat ons vers afgebakken brood uit eigen oven gretig aftrek vindt", licht Merle toe.



"Daarnaast zijn klanten ook blij met de uitbreiding van ons assortiment met de Demeter-zuivel van de Noorderhoeve. En wat we niet verwacht hadden, is dat we ook veel boeken verkopen. Alles bij elkaar zijn we zeer tevreden over ons eerste jaar in Bergen", besluit Merle. "En we verheugen ons op nog meer mooie jaren in dit gezellige dorp."

Voor meer informatie:
 
Marco van Saaze
Estafette Bergen
072 5814694
[email protected]
www.estafettewinkel.nl