Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We hebben de kans meteen aangegrepen"

Pop-Up Store van Raspberry-Maxx geopend in Venlo

Tholen - Raspberry-Maxx heeft woensdag 28 november haar Pop-Up Store in Venlo geopend. De tijdelijke winkel is gevestigd aan de Grote Kerkstraat 4 in Venlo. "Het is allemaal erg goed gegaan en we hebben hartstikke leuke reacties gekregen. Belangrijk is nu om nog meer bekendheid te genereren. We hebben onder meer al flyers bij andere ondernemers weggelegd", vertelt initiatiefneemster Henny van Bergeijk. Raspberry-Maxx is uitgegroeid tot een consumentenmerk voor biologisch geteelde frambozen en ambachtelijk gemaakte frambozenproducten.

Henny is erg tevreden over de locatie. "We zitten in een mooi straatje waarin ook nog andere speciaalzaken gevestigd zijn. Daar passen we mooi tussen." Het idee voor de Pop-Up Store is eigenlijk per toeval ontstaan. "Ik had al wat etalages van leegstaande panden ingericht met onze producten. En in Venlo liep ik tegen dit pand aan. We liepen al langer rond met het idee om een eigen winkel in de stad te realiseren en dit was een ideaal pand daarvoor. Ik heb de eigenaar van het pand meteen gebeld en de deal was al snel rond. We mochten hier onze Pop-Up Store in gaan richten."Voor RM-eigenaren Henny van Bergeijk en Carlo Peters is het belangrijk om ook in de eigen regio meer bekendheid te krijgen. "We zijn erg gericht op de Randstad, waardoor onze producten eigenlijk meer bekend zijn bij de mensen in de Randstad dan bij de bewoners van deze regio." Ze beginnen bewust met een tijdelijk winkel. "We willen hiermee even zien hoe het gaat, ook qua organisatie. Voorlopig is de Pop-Up Store geopend tot en met 31 december. Daarna zullen we beslissen hoe het verder gaat. We lopen hiermee weinig risico omdat we niet meteen aan het pand vast zitten."

De Pop-Up Store is uiteindelijk erg snel gerealiseerd. "De kans deed zich voor en die hebben we meteen gegrepen. Het is allemaal binnen twee weken gerealiseerd. 's Maandags hebben we de knoop doorgehakt en tijdens onze vakantie heb ik de inventaris bij elkaar gezocht. Toen we terugkwamen konden we alles ophalen en zijn we afgelopen zondag meteen gaan inrichten."


Ambassadeur

Henny is overigens ook door burgemeester Wilma Delissen benoemd tot Ambassadeur van de Hoofdstad van de Smaak. De Regio Venlo (samenwerkingsverband van 6 gemeentes in Noord-Limburg) is Hoofdstad van de Smaak 2013.

Voor meer informatie:

Henny van Bergeijk
Raspberry-Maxx
077 4660209
[email protected]
www.raspberry-maxx.nl