Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 15 december van 13:00 tot 18:00 uur

Kerstmarkt op Landgoed Kraaybeekerhof

Zaterdag 15 december is er een Kerstmarkt op Landgoed Kraaybeekerhof. Verschillende kraampjes zullen er staan in en om de oranjerie, van vilten cadeauartikelen, bergkristallen, jams en chutneys, vruchtensappen, boeken, kaarsen, kerststukjes maken, informatiekraapjes van de academie en Stichting Grondbeheer, en dit is nog maar een greep uit het totale aanbod.

Koffie, warme chocolademelk, gl├╝hwijn en erwtensoep worden geserveerd door het restaurant in de verwarmde potstal en tevens kunt u daar ook tijdens en na de kerstmarkt wat uitgebreider eten. De kok maakt een kerstmarktdiner.

Muziek is er die dag van een aantal vrijwilligers die kerstmuziek maken en in de loop van de middag komt het koor van de vrije school zingen. Voor de kinderen komt peuteropvang de Wolkewagen de kleintjes vermaken en Vincent is er natuurlijk om de kinderen van hout en speksteen wat te laten maken. Kortom... een datum om in je agenda te zetten en familie, vrienden en buren mee te brengen.

Adoptie-kerstbomen

Vanaf 8 december biedt Kraaybeekerhof overigens biologisch geteelde kerstbomen (met kluit natuurlijk) ter adoptie aan. Van klein naar groot, met kluit. Dit gebeurt ook tijdens de kerstmarkt. Bestellen kan niet, wie het eerst komt wie het eerst adopteert.

Kijk voor meer informatie op de website: www.kraaybeekerhof.nl
Publicatiedatum: