Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natural Products Expo Asia succesvol afgesloten: 9379 bezoekers

De Natural Products Expo Asia (NPEA), de toonaangevende beurs voor natuurlijke en biologische producten en ingrediënten heeft dit jaar meer bezoekers dan ooit getrokken. Eind augustus mocht de beurs namelijk 9379 bezoekers verwelkomen, deze waren afkomstig uit 57 landen en regio's. Sinds de start van de NPEA in 2002 heeft deze show een rol gespeeld in de groei van de markt voor biologische en natuurlijke producten in Azië.

Tijdens de driedaagse beurs hebben meer dan 250 exposanten uit 19 landen en regio's meer dan 5000 producten getoond. Dit varieerde van dranken en voedingsproducten tot voedingssupplementen en cosmetica- en huidverzorgingsproducten.De beursoppervlakte bedroeg 6.000 m² en er waren 11 landenpaviljoens (Australië, Brazilië, Canada, China, Japan, Korea, Nieuw-Zeeland, Singapore, Thailand, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten). Volgens de beursorganisatie heeft een indrukwekkend aantal exposanten inmiddels al een stand gereserveerd voor de show in 2013.

De Natural Producst Expo Asia 2013 zal van 29 tot en met 31 augustus 2013 gehouden worden in het Hong Kong Convention & Exhibition Centre.

Bron: Organic-Market.Info
Publicatiedatum: