Op zaterdag 1 december aanstaande worden klanten en andere belangstellenden van harte uitgenodigd om bij Go Pure in Wassenaar de tweede 'Live Cooking & Tasting met Victor Russo' bij te wonen. Tussen 11:00 en 14:00 uur zal Victor hen bij Go Pure in de nieuwe, speciaal ingerichte proefkelder, meenemen op een smakenreis met hapjes uit verschillende streken van Italië.
Voor meer informatie:
Mathijs Vermeulen
Go Pure
Johan de Wittstraat 6A
2242 LB Wassenaar
070 5111820
info@go-pure.nl
www.go-pure.nl

Abonneren
Vacatures
- Afroeper / Inkoper
- Rozenplanner
- Ervaren Internationaal Salesmanager
- Int. Product- en Cropspecialist Propagation (opkweek)
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid en Data
- Junior Kwaliteitscontroleur
- Productieleider
- Salesmanager substraten West-Europa
- Manager Quality Assurance (QA)
- Accountmanager Data Management - Agri
Top 5 - gisteren
- Eosta overgenomen door Anders Invest
- In huisstof op boerderijen zitten grote aantallen bestrijdingsmiddelen, blijkt uit nieuw onderzoek
- "Gaat de basisprijs niet omhoog, dan is dit, vrees ik, de laatste generatie lokale telers"
- Recall mayonaise vanwege fout op het etiket
- "Vanaf maandagmorgen is het helemaal losgegaan op de uienmarkt"
Top 5 - afgelopen week
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
- "High oleïc pinda's bevatten meer goede vetten dan andere pinda's"
- Eosta overgenomen door Anders Invest
- Lidl zet in op biologische huismerken
- In huisstof op boerderijen zitten grote aantallen bestrijdingsmiddelen, blijkt uit nieuw onderzoek
Top 5 - afgelopen maand
- HAK zet in op 100% biologische productie
- Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- "Regeneratieve landbouw is keiharde greenwashing door multinationals"
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
- Verdienmodellen en de wereld op z'n kop
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-02-06 Coöperatie Reichenau-Gemüse: 46% van het totale volume wordt in biologische kwaliteit geteeld
- 2023-02-06 Van 'Hoe dan wel?' naar 'Het kan wel' op Groenboeren Conferentie
- 2023-02-02 BIOFACH/VIVANESS 2023: wederom meer dan 100 Nederlandse exposanten
- 2023-02-02 16 februari: Slotevent Leve(n)de Bodem Brabant
- 2023-02-02 Nieuwe bio-projecten Vlaanderen goedgekeurd
- 2023-02-01 Allereerste editie van De Moestuinbeurs: 17 en 18 maart
- 2023-01-31 Groenboeren Conferentie 'Hoe dan wel?': zaterdag 4 februari op Educatorium UvU
- 2023-01-30 Waarom komt biologisch boeren maar niet van de grond?
- 2023-01-26 Biologisch blijkt crisisbestendig tijdens algemene inflatie
- 2023-01-25 Fotoreportage 36ste editie SIVAL
- 2023-01-25 Avondklas zaadteelt in de biologische landbouw
- 2023-01-24 Moestuincursus door Jan Weijsenfeld in Empe
- 2023-01-23 Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- 2023-01-20 Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- 2023-01-18 Biobeurs goed van start ondanks afwezigheid minister Adema
- 2023-01-18 Driedelige documentaireserie: De bodem bereikt
- 2023-01-17 Melkvee Studiedagen Reudink op 24 januari en 9 februari
- 2023-01-16 Braziliaanse boeren op bezoek bij Nederlandse boeren bij Veld en Beek
- 2023-01-16 "De pioniers hebben nu echt de wind in de rug nodig, geef uitvoering aan het Groenboerenplan"
- 2023-01-13 De Smaakspecialist presenteert nieuw assortiment tijdens de Biobeurs