Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kerstproeverij met interessante masterclasses

Wijn/spijsmiddag met sommelier Martijn Verkerk: 9 december

Restaurant Groenland organiseert op zondag 9 december van 13:30 tot 17:30 uur in Driebergen-Rijsenberg een wijn/spijsmiddag met Martijn Verkerk, beste sommelier 2010/2011 en nu inkoper van uitsluitend natuurzuivere/biologische en biologisch-dynamische wijnen van Smaragd wijnen. Na de wijnproeverij/masterclasses is er een diner gepland in Groenland.

Kerstwijnen

Martijn heeft voor deze middag weer een prachtige selectie van zo'n 30 wijnen voor u klaar staan. Proef zijn nieuwe ontdekkingen. Daarnaast de ideale kans om uw wijnen voor de feestmaand te proeven en te kopen. De wijnen zijn direct mee te nemen of worden bij u thuis bezorgd.

Groenland

Niels Oosthoek van Restaurant Groenland presenteert deze middag zijn nieuwe chefkok. Kom proeven van de nieuwe smaken en laat je inspireren voor de heerlijke aankomende feestdiners. Na de proeverij kunt aanschuiven bij de nieuwe chef van Groenland voor een pre-kerstdiner 3-gangen met mooie wijnen en koffie voor 49,50 per persoon. Reserveren via www.smaragdwijnen.nl of bij Groenland (0343 518637).


Masterclasses gegeven door Martijn Verkerk

14:30-15:15 Sauvignon Blanc Martijn Verkerk
Proef de wereld van deze bijzondere druif die zich op verschillende plekken in de wereld perfect kan ontwikkelen tot een grote wijn. Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Italiƫ, Loire & Spanje.

15:45 - 16:30 Pinot Noir Martijn Verkerk
Pinot Noir de koning onder de blauwe druiven, een indrukwekkende
proeverij met enkel topwijnen uit: Duitsland, Bourgogne, Loire & Italiƫ.

U dient zich in te schrijven voor de masterclasses. Vol is vol.

De organisatoren vragen een bijdrage van 7,50 euro per persoon voor de Salon de Vin. Bij een bestelling van 12 flessen of meer krijgt u dit bedrag retour.

Adresgegevens: Hotel Bergse Bossen, Traay 299, Driebergen-Rijsenberg, www.restaurantgroenland.nl.
Publicatiedatum: