Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioCultura: Niet 8 t/m 11 maar van 14 t/m 17 november 2012 in Madrid

Intraservice wil u graag informeren over een verandering in data van de internationale vakbeurs de BioCultura. Deze beurs vindt nu plaats van 14 tot en met 17 november 2012 in Madrid. Dit was eigenlijk van 8 tot en met 11 november 2012. Zoals eerder gemeld is deze beurs gericht op organische producten en verantwoorde consumptie. Sectoren, die ons zullen helpen een gezonder leven leiden.

BioCultura wordt jaarlijks gehouden in Barcelona, Madrid en Valencia. In Madrid beleeft BioCultura haar 28e editie. Meer dan 18.000 verwijzingen naar biologische voedingsmiddelen vormen de grootste sector van de beurs, naast andere sectoren zoals hygiënische producten en cosmetica met gecertificeerde ingrediënten, bio-textiel, eco-materialen, meubels en interieurdecoratie, hernieuwbare energietherapieën en aanvullende medicatie, besparen en recyclen, ecologie, milieu, plattelandstoerisme en verzorgingshuizen, speelgoed, ambachten, muziek, boeken en tijdschriften.

BioCultura is bestemd voor professionals die dichterbij de wereld van levensvriendelijke producten willen komen. Bedrijven krijgen de gelegenheid om via BioCultura hun doelgroep aanbiedingen te doen en van dienst te zijn, en daarbij nieuwe klanten aan te trekken.

Vida Sana Association en IFEMA, beursorganisator Madrid hebben als doel deze beurs te optimaliseren als waardevol instrument voor alle bedrijven die een meer professionele markt zoeken en hun positie willen versterken op nationaal en internationaal niveau.

Het Selectiecommittee van BioCultura bestaat uit een technisch team van BioCultura en INTERECO, vertegenwoordigd door het Organic Farming Committe of the Community of Madrid (CMEA) en technici en professionals uit alle aanwezige sectoren.

Kijk op deze website voor meer informatie.

Publicatiedatum: