Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Patent aangevraagd voor Oprah's Organics' en 'Oprah's Harvest'

Oprah Winfrey breidt imperium uit met bio-producten

Het blijkt voor miljardairs erg interessant om biologische producten te produceren op Hawaï. Larry Ellison van Oracle Corp. gaf al aan van plan te zijn om biologische aardbeien en andere producten te gaan telen op zijn onlangs gekochte eiland Lanai. En nu is Oprah Winfrey naar verluid van plan om bio-producten die op haar boerderij in Maui geteeld zijn op Maui en in de rest van Hawaï te gaan verkopen.

Volgens het 'U.S. Patent and Trademark Office' zijn er vorige maand diverse aanvragen gedaan voor de merken 'Oprah's Organics' en 'Oprah's Harvest'. Het gaat bij Oprah's Harvest om diverse schoonheidsproducten en bij Oprah's Organics om biologische voeding, landbouw- en cateringdiensten. Maar volgens 'New York Post' ook om biologische salades, dressings, bevroren groenten en soepen.

Winfrey is in het bezit van enkele honderden hectaren grond in het Upcountry Kula-gebied op Maui, onder de naam OW Ranch.

Bron: Pacific Business News
Publicatiedatum: