Maar liefst 9x een Fabulous Food Festival in 2013

Na het grote succes van de twee eerdere edities van het Fabulous Food Festival in De Lichtfabriek in Haarlem en de vele verzoeken om een vervolg, hebben de organisatoren besloten opnieuw aan de slag te gaan met het organiseren van een Fabulous Food Festival in 2013.

En dan niet één keer, maar negen keer! Elke keer met een ander thema, bijpassende workshops, livemuziek, entertainment voor de kleinsten et cetera.

Wat ook gaat veranderen is dat de festivals buiten georganiseerd gaan worden; in het centrum van Haarlem, rond de Jopen Kerk, op koopzondagen (dus veel publiek), en dat de festivals vrij toegankelijk zullen worden (geen entreegeld).

Wat blijft is de mooie selectie aan bevlogen producenten en enthousiaste standhouders, het grote en wisselende aanbod van biologische en ambachtelijke (streek)producten; weelderige wijnen, spetterverse sappen, geurige koffie, dagverse groenten, smeuïge zoetigheden, knapperige broden en delicatessen van dichtbij of iets verder weg.

Het festival richt zich op fijnproevers en levensgenieters van alle leeftijden die geïnteresseerd zijn in puur Fabulous Food en het belangrijk vinden dat voedsel en dranken geproduceerd worden met respect voor mens, dier en milieu.

De festivals zullen georganiseerd worden op de volgende data (derde zondag in de maand).

17 maart (Nog-net-winter-of-bijna-lentefeest)
21 april (Zaaifeest)
19 mei (Patisserie en bloemen)
16 juni (Going to the beach)
18 augustus (Fiesta)
15 september (Oogstfeest)
20 oktober (Oktoberfest)
17 november (Oh, kom er eens kijken; Sint)
15 december (Kerstmarkt)

Organisatoren Alexandra Besel en Paulien Weuring hopen dat jullie na het lezen van bovenstaande net zo enthousiast zijn geworden als zij nu al zijn.

Interesse in deelname? Neem dan contact met ons op via info@fabulousfoodfestival.nl.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Kijk voor meer informatie op de website: www.fabulousfoodfestival.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven