Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lezing Raw Food in de praktijk op de Engelenweij

Steeds meer is men tegenwoordig bezig met het zoeken naar een goede balans tussen gezond en ongezond eten. In Drenthe wonen de meeste mensen met obesitas. Een zorgelijke ontwikkeling, terwijl de natuur ontzettend veel goede en bruikbare voedingsstoffen biedt voor mens en dier. Juist in onbewerkte niet verhitte voeding zit veel bruikbare en goed opneembare voedingsstoffen. De gekiemde en de groene voeding wordt ook als helend gezien.

De uit Coevorden afkomstige Michel Fonville geeft samen met Joyce van Oers-Mac Gillavry dinsdagavond 20 november een lezing over 'Raw Food in de praktijk'. Wat kan Raw Food voor u gezondheid betekenen. Mensen die op deze manier eten voelen zich fitter en helderder van geest. Op deze avond krijgt u ook een aantal hapjes voorgeschoteld. U bent om 19:30 welkom in de Engelenweij in Schoonebeek. De kosten bedragen 10 euro. Klik hier voor meer informatie en opgave.

Publicatiedatum: