Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recordomzet voor Alnatura in jubileumjaar

Vijfentwintig jaar na de opening van de eerste Super Natur Markt in Mannheim heeft de omzet van Alnatura voor het eerst de grens van 500 miljoen euro overschreden. In het afgelopen boekjaar 2011/2012 heeft de bio-handelsonderneming uit Bickenbach een omzet van 516 miljoen euro behaald. Het boekjaar liep tot 30 september 2012. Dit betekent een stijging van 11 procent ten opzichte van vorig jaar.

Zo ontwikkelt Alnatura zich in het jubileumjaar veel beter dan de Duitse levensmiddelenhandel, maar ook sterker dan de biologische markt, die in 2011 een stijging liet zien van 10 procent.



Er zijn momenteel 70 Super Natur Markten te vinden in 39 Duitse steden. De vijf laatste filialen zijn geopend in Hannover, Hamburg, Bonn, Darmstadt en Grenzach-Wyhlen. In 2013 zullen nog eens tien openingen volgen, een mijlpaal in de geschiedenis van Alnatura, dat nu ook samenwerkt met Migros, het grootste retailbedrijf in Zwitserland.
Publicatiedatum: