Allemaal aan de biologische boerenkool en erwtensoep

EkoPlaza opent 14 november in Amersfoort

Op woensdag 14 november opent EkoPlaza op de Bloemendalsestraat 15-19 in Amersfoort. Deze maand opent EkoPlaza 3 nieuwe winkels in Nederland. Afgelopen donderdag opende de vestiging in Soest en 20 november wordt de vestiging in Helmond geopend.

Bedrijfsleider en eigenaar Gert Koelewijn: "De vraag naar biologische producten blijft in heel Nederland groeien. En met meer dan 146.000 inwoners behoort Amersfoort tot de grote steden van Nederland dus we verwachten ook hier een grote groep mensen aan te zullen spreken. Onze missie is om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken."

Boerenkool

De meest populaire biologische producten bij EkoPlaza zijn op dit moment de verse seizoensproducten zoals boerenkool, maar ook de vraag naar zuivel en vlees blijft groeien.

Lokaal

EkoPlaza beschikt over een groot netwerk van biologische telers in Nederland en houd zo de producten lokaal. Voor de vestiging in Amersfoort werken ze bijvoorbeeld samen met de teler Arenos uit Lelystad die biologische vergeten groente teelt zoals pastinaken, aardperen, schorseneren en kliswortel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.