Franchise-manager Theo Middelkoop van De Groene Weg slagerijen wil biologisch brood opnemen in het assortiment van de dertien vestigingen die ons land telt.
Theo Middelkoop (57) ondersteunt sinds 1 januari van dit jaar dertien De Groene Weg-franchisenemers in ons land. De inwoner van Klaaswaal heeft een duidelijke visie op de toekomst van de biologische slagersketen, laat hij weten in Vleesmagazine van november. "Het assortiment gaan we uitbreiden. Biologische wijnen en kruiden verkopen we al naast het vlees, maar biologisch ijs en biologische brood zouden ook prima passen binnen onze filosofie", zegt Middelkoop die ervan overtuigd is dat de lunch, het diner en de snackmomenten bij meer en meer Nederlanders biologisch wordt ingevuld. "En onze ondernemers spelen daarin een rol. Zij moeten de klanten kunnen adviseren welke wijn bij welk stuk vlees hoort. Binnen De Groene Weg gaan we straks adviezen uitbrengen over de totale maaltijd-invulling." Het tijdsgewricht zit de franchise-manager mee want al enige jaren groeit de vraag naar biologische producten en dus ook biologisch vlees. Ondanks de economische crisis.
Bron: Bakkerswereld
Abonneren
Vacatures
Franchise-manager Theo Middelkoop:
"Binnen De Groene Weg straks adviezen uitbrengen over totale maaltijd-invulling"
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-22 Student staat met zijn bio-vleeswebshop in de Food100
- 2023-09-08 Influencer verlegt zijn grenzen bij de (bio-)boer
- 2023-09-08 Wat kun je doen tegen blauwtong?
- 2023-09-05 Boeren en burgers bekijken nieuwe stal met kraambungalows op Nieske's Erf
- 2023-09-04 "Elke zaterdag sta ik weer sleutels uit te delen"
- 2023-08-23 Het antwoord op de vraag: 'Waarom zou je biologisch eten?'
- 2023-08-18 "Sinds dit jaar lever ik ook aan de Tweede Kamer"
- 2023-08-17 "Rendementsverbetering biologisch rundvlees nodig"
- 2023-08-16 Voor 2024 weer een fors aantal omschakelaars verwacht in Ierland
- 2023-07-14 Vion en Danish Crown werken samen in Noord-Duitsland
- 2023-07-10 "We zien dat consumenten de biologische producten laten liggen"
- 2023-07-04 Groep 6 volgt varkenslessen op biologische varkenshouderij in Putten
- 2023-06-29 Vion versnelt strategie en brengt capaciteit in lijn met de markt
- 2023-06-19 Barth-Misset Fonds financiert opnieuw vier innovatieve projecten
- 2023-06-12 Denemarken: Friland ziet omzet biologisch vlees afnemen
- 2023-06-07 Studenten en dierenartsen verdiepen zich in biologische diervoeding
- 2023-06-07 Nieuw: biologische BBQ-pakketten
- 2023-06-05 Drie jaar undercover in de bio-industrie en vervolgens zelf verdacht van dierenmishandeling
- 2023-05-30 Voor iedere zeug een eigen bungalow
- 2023-05-25 Jersey rundvlees binnenkort ook bij 5 Odin winkels in Amsterdam