Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio+ tomaten van Naturelle in SBS-programma Natuurlijk Lekker Leven

Aanstaande zondag staat het programma 'Natuurlijk Lekker Leven' in het teken van Bio+ tomaten. In deze uitzending vertelt Naturelle-teler Jorrit Jonkers hoe hij de lekkerste biologische trostomaten teelt door samen te werken met de natuur. De uitzending is op zondag 4 november aanstaande om 16:00 uur op SBS 6.

Naturelle, de biologische tak van The Greenery, levert exclusief alle verse groente en fruit van Bio+. Afgelopen weken kwamen de Bio+ appelen en bloemkolen van Naturelle al aan bod in Natuurlijk Lekker Leven. De Bio+ komkommers staan in de volgende uitzending van het SBS-programma centraal.Mis het niet en kijk aanstaande zondag 4 november om 16:00 uur op SBS6 hoe goed duurzaam en lekker samen gaan.

Kijk voor meer informatie over Bio+ op www.bio-plus.nl. Meer informatie over Naturelle vindt u op www.natuurlijknaturelle.nl.
Publicatiedatum: