Bio+ tomaten van Naturelle in SBS-programma Natuurlijk Lekker Leven

Aanstaande zondag staat het programma 'Natuurlijk Lekker Leven' in het teken van Bio+ tomaten. In deze uitzending vertelt Naturelle-teler Jorrit Jonkers hoe hij de lekkerste biologische trostomaten teelt door samen te werken met de natuur. De uitzending is op zondag 4 november aanstaande om 16:00 uur op SBS 6.

Naturelle, de biologische tak van The Greenery, levert exclusief alle verse groente en fruit van Bio+. Afgelopen weken kwamen de Bio+ appelen en bloemkolen van Naturelle al aan bod in Natuurlijk Lekker Leven. De Bio+ komkommers staan in de volgende uitzending van het SBS-programma centraal.Mis het niet en kijk aanstaande zondag 4 november om 16:00 uur op SBS6 hoe goed duurzaam en lekker samen gaan.

Kijk voor meer informatie over Bio+ op www.bio-plus.nl. Meer informatie over Naturelle vindt u op www.natuurlijknaturelle.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.