Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: bio-granaatappel met graphic user interface

Granaatappelen zijn lekker en supergezond, maar het pellen is voor veel consumenten een drempel. Hoe krijg je die duizend sappige zaadjes eruit zonder je kleren rood te spatten? Nature & More heeft nu samen met de Turkse teler Mehmet Daldal een innovatieve granaatappel ontwikkeld die makkelijk te pellen is. Nee, geen gentech, want de granaatappelen van Mehmet zijn biologisch. Deze granaatappel heeft gewoon een graphic user interface, waarin staat uitgelegd hoe je de zaadjes er makkelijk uit haalt. Ofwel een klein instructieboekje. Ook gebruiksvriendelijk voor digibeten.Het instructieboekje laat zien hoe je een granaatappel het beste onder water kunt pellen. Daarnaast wijst het boekje erop dat je online kunt kennismaken met de biologische teler van de granaatappel, Mehmet Daldal uit Turkije, door telercode 228 in te voeren op www.natureandmore.com, of door hem een e-mailtje te sturen. Mehmet Daldal werkt graag mee aan de actie: "Granaatappelen zijn zo oud als de mensheid, maar er zijn nog steeds veel mensen in Europa die nog nooit een echte granaatappel hebben geproefd, hoogstens een sapje met een half procent granaatappel erin. Dat wil ik veranderen!"

De granaatappels van Mehmet Daldal worden geteeld in het westen van Turkije, in de buurt van de stad Aydin. De Turkse granaatappelen hebben aan de buitenkant een lichtrode kleur maar zijn van binnen dieprood en intens van smaak. Granaatappels bevatten veel vitamine C, B5 en vier keer zoveel polyfenolen als rode wijn of groene thee. Op dit moment wordt er veel onderzoek gedaan naar de positieve invloed van granaatappel op onder andere prostaatkanker, suikerziekte en bloedvatvernauwing.De granaatappelen van Mehmet zijn verkrijgbaar van oktober tot januari. Wie de instructieflyer wil ontvangen kan een mailtje sturen naar info@natureandmore.com of contact opnemen met Eosta.

Nature & More is het 'trace & tell'-systeem van Eosta. Eosta wil met Nature & More de anonimiteit van het winkelschap doorbreken en consumenten in staat stellen een bewuste aankoopbeslissing te nemen.
Publicatiedatum: