Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bij Centrum Biologische Landbouw tijdens Nacht van de Nacht

MooiFlevoland-schatzoekspel: 27 oktober

MooiFlevoland.nl nodigt iedereen uit om op zaterdag 27 oktober naar het Centrum Biologische Landbouw (Bronsweg 22, Lelystad) te komen voor het MooiFlevoland-schatzoekspel vanaf 19:30 uur. We zoeken tijdens de Nacht van de Nacht in het donker naar het schatkistje met de winnende code. Wie dit kistje vindt, wint een duurzame fiets van RoetzBikes. De actie is onderdeel van het spel MooiFlevoland.nl en is gericht op het ontdekken van een mooie groene plek in Flevoland.

Deze maand won Esther Bood uit Emmeloord een biologisch cadeaupakket met het twitter-spel #MooiFlevoland. Ze krijgt deze prijs van het Centrum Biologische Landbouw voor het raden van de Akker met schorseneren in de Tuin van Lelystad.

De schatzoekactie en het twitterspel zijn deze maand een samenwerking van Natuur- en Milieufederatie Flevoland en het Centrum Biologische Landbouw. Elke maand wordt het spel ontwikkeld met een organisatie die veel kennis heeft over de Flevolandse natuur.

Publicatiedatum: