Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische Smulspeeddate op 2 november

Ben je single, tussen de 30 en 49 jaar en vind je duurzaamheid belangrijk? Daar passen dan natuurlijk ook biologische, vegetarische en fairtrade lekkernijen bij. Tijdens de smulspeeddate op vrijdag 2 november ontmoet je veel gelijkgestemde singles.

Hoe laat? 20:00 uur tot circa 23:00 uur, inloop 19:45 uur. Prijs? Tot 28 oktober 35 euro, daarna 40 euro, inclusief alle hapjes, drankjes en matchmail. Klik hier om je aan te melden.
 
Actie: Als je je als vrouw samen aanmeldt met een man (of andersom) betalen jullie samen slechts 60 euro of jullie krijgen beide een entreekaartje voor een biodanza avond gratis! Zie www.liefdeblog.nl.
 
Waar? Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda. Er is volop gratis parkeergelegenheid op het terrein van deze voormalige kazerne.
 
Een leuke avond vol nieuwe mensen, lekker eten en gezelligheid. Je ontmoet in 5-7 rondes telkens 3 andere singles terwijl jullie een party bite maken en proeven. Dit gebeurt in een rustig tempo en omdat je bezig bent: zonder ongemakkelijke stiltes. Er doen ongeveer evenveel mannen als vrouwen mee. Kortom: een smulspeeddate is een ideale manier om nieuwe vrienden te maken en wie weet ontmoet je hier de liefde van je leven.

De hapjes zijn al voorbereid, zodat de handelingen super simpel zijn: zo eenvoudig als het smeren van een toastje. Het is een lekker en leuk middel om ongedwongen contact te maken. Je komt dus beslist niet in een kookworkshop terecht, maar je krijgt wel de uitgebreidere recepten thuisgestuurd, zodat je ze wellicht samen met je nieuwe vriend of vriendin op je volgende feestje kunt presenteren.

Bron: Smulspeeddate.nl
Publicatiedatum: