Ben je single, tussen de 30 en 49 jaar en vind je duurzaamheid belangrijk? Daar passen dan natuurlijk ook biologische, vegetarische en fairtrade lekkernijen bij. Tijdens de smulspeeddate op vrijdag 2 november ontmoet je veel gelijkgestemde singles.
Hoe laat? 20:00 uur tot circa 23:00 uur, inloop 19:45 uur. Prijs? Tot 28 oktober 35 euro, daarna 40 euro, inclusief alle hapjes, drankjes en matchmail. Klik hier om je aan te melden.
Actie: Als je je als vrouw samen aanmeldt met een man (of andersom) betalen jullie samen slechts 60 euro of jullie krijgen beide een entreekaartje voor een biodanza avond gratis! Zie www.liefdeblog.nl.
Waar? Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda. Er is volop gratis parkeergelegenheid op het terrein van deze voormalige kazerne.
Een leuke avond vol nieuwe mensen, lekker eten en gezelligheid. Je ontmoet in 5-7 rondes telkens 3 andere singles terwijl jullie een party bite maken en proeven. Dit gebeurt in een rustig tempo en omdat je bezig bent: zonder ongemakkelijke stiltes. Er doen ongeveer evenveel mannen als vrouwen mee. Kortom: een smulspeeddate is een ideale manier om nieuwe vrienden te maken en wie weet ontmoet je hier de liefde van je leven.
De hapjes zijn al voorbereid, zodat de handelingen super simpel zijn: zo eenvoudig als het smeren van een toastje. Het is een lekker en leuk middel om ongedwongen contact te maken. Je komt dus beslist niet in een kookworkshop terecht, maar je krijgt wel de uitgebreidere recepten thuisgestuurd, zodat je ze wellicht samen met je nieuwe vriend of vriendin op je volgende feestje kunt presenteren.
Bron: Smulspeeddate.nl

Abonneren
Vacatures
- Accountmanager
- Agrarisch medewerker - Veredeling
- Logistiek Medewerker Groenten en Fruit
- Teler - Teeltspecialist - Hoofd Teelt - Head Grower
- Teamleider Productie
- Productiemedewerker
- Medewerker Sales Support
- Teeltspecialist
- Crop Manager Vollegrond Noord-Frankrijk
- Transportplanners Export
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Radicaal, biologisch en dynamisch
- Cornelis Mosselman zamelt geld in om producten te doneren aan Voedselbank
- Nieuwe lijn met biologische bakkerijproducten van Nederlandse bodem: Driekant Vitale Voeding
Top 5 - afgelopen maand
- Wetenschappelijke studie toont aan dat synthetische bestrijdingsmiddelen gevaarlijker zijn dan natuurlijke middelen
- Vogelgriepvaccin stapje dichterbij
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Fotoreportage: Nederlandse exposanten op Biofach/Vivaness 2023
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-21 Registratie voor deelnemers Organic Produce Summit 2023 geopend
- 2023-03-20 Gespreksavond over duurzaam voedsel met bio-boer Henk Klompe: 29 maart in Dronten
- 2023-03-20 Symposium 'Mooi Hogeland!? – samen werken aan herstel van biodiversiteit': 15 april
- 2023-03-17 Fotoreportage: Consumentengedrag onder de loep tijdens BioAcademy Kennis & Inspiratiedag 2023
- 2023-03-16 Fine Food Festival brengt ruim 40 leveranciers samen
- 2023-03-15 Webinar Aptean & Rabobank, 22 maart
- 2023-03-15 AGF Trendcafé op 21 maart op winkelbezoek in Venlo en Düsseldorf
- 2023-03-14 Wethouder steekt handen uit de mouwen op biologische schapenboerderij
- 2023-03-09 BioAcademy Kennis & Inspiratiedag op 16 maart in Driebergen
- 2023-03-09 Dit zijn de winnaars van de Best New Product Awards Biofach en Vivaness 2023
- 2023-03-08 Horecabeurs Goes weer goed op de kaart in 2023
- 2023-03-08 Biologische kasgroententelers doen mee aan Kom in de Kas 2023
- 2023-03-07 Waarom komt biologisch boeren maar niet van de grond? - vanavond derde debat in Haarlem
- 2023-03-07 Geslaagd seminar over biologische uien
- 2023-03-07 Mee naar Hong Kong, Anaheim of Madrid? Uiterste inschrijfdata vakbeurzen komt dichtbij
- 2023-03-03 Leerlingen presenteren duurzaamheidsadviezen op DID-IT-boerderij
- 2023-03-02 3 maart: Studiedag vrije veredeling versus F1-hybride en CRISPR-Cas
- 2023-02-24 Fotoreportage: Nederlandse exposanten op Biofach/Vivaness 2023
- 2023-02-24 Duurzaamheid gaat het verschil maken in de foodsector
- 2023-02-23 Masterclasses tijdens jubileumeditie ViniBio