Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio+ appelen in SBS-programma Natuurlijk Lekker Leven

Vanaf zondag 21 oktober aanstaande is het programma Natuurlijk Lekker Leven weer op SBS te zien. Bio+ sponsort ook dit jaar het programma en geeft daarin samen met haar biologische boeren, telers en andere stakeholders diverse tips voor een natuurlijke manier van leven. In de uitzending van zondag 21 oktober om 16:00 uur staan de biologische appelen van Bio+ centraal. Naturelle, de biologische tak van The Greenery, is exclusief leverancier van alle Bio+ appelen.Biologische hardfruitteler Hans Damen vertelt in de uitzending van zondag 21 oktober wat er bij het telen van de biologische appelen van Bio+ komt kijken. Frank Maas, onderzoeker PPO Fruit Wageningen UR, legt uit wat biodiversiteit is en hoe de natuur ervoor zorgt dat appelen aan de boom groeien. Tot slot bereidt TV-kok en bio-fanaat Mathijs Vrieze in de uitzending heerlijke gerechten met de Bio+ appelen.

Mis het niet en kijk aanstaande zondag om 16.00 uur hoe goed duurzaam en lekker samen gaan!Naturelle levert exclusief alle verse groente en fruit van Bio+, waaronder de Bio+ appelen. Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. In ruim 2500 Nederlandse supermarkten vindt u de producten van Bio+ terug.

Ook de Bio+ bloemkolen, trostomaten en komkommers van Naturelle komen nog aan bod in volgende uitzendingen van het SBS-programma Natuurlijk Lekker Leven.

Kijk voor meer informatie over Bio+ op www.bio-plus.nl. Meer informatie over Naturelle vindt u op www.natuurlijknaturelle.nl.
Publicatiedatum: