Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leverancier in beeld: Landgoed Dominio Vale do Mondego

Het Landgoed Dominio Vale do Mondego ligt direct aan de Rio Mondego, in de Serra da Estrela, het grootste natuurpark van Portugal. Het bestaat uit 6 Quinta's, totaal 33,3 hectare, weidegronden, bos, olijfgaarden, fruitbomen en moestuinen.

Een privé landweg leidt naar het Landgoed. Het is er stil, groen en mooi. Karin en Eelco wonen hier met hun drie kinderen permanent. Eelco, expert op gebied van biologisch-dynamische landbouw was voorheen de Landbouwvoorlichter Biologisch bij het Ministerie van Landbouw.De biologisch-dynamische landbouw op Dominio Vale do Mondego produceert olijfolie, olijven, schapenkaas, groente, fruit en kruiden. In de zomer wordt er op het terras van de Lagar Lounge een heerlijke, biologische boerenlandmaaltijd geserveerd. De Lagar is de plaats voor een kopje koffie, wijntje, het biljard, piano, internet en boeken. Daar zijn ook de terrassen waar Karin het openlucht Atelier verzorgd. Er loopt een kudde van 170 melkschapen van het zeldzame Bordeleira-ras, 2 Lusitano paarden en een Mirandese ezel.

Kortom, de ideale plek voor de productie van de LandGoed Extra Vierge olijfolie (art. 53181). Deze week heeft BD-Totaal een extra scherpe aanbieding om u kennis te laten maken met dit prachtige product.

Klik hier om naar de website van het landgoed te gaan.

Voor meer informatie: www.bd-totaal.nl

Bron: Weeknieuws week 42 BD-Totaal
Publicatiedatum: