Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Inschrijving opent 22 oktober

Organic Berlin: 26 mei in centrale hal luchthaven Tempelhof

Op 26 mei 2013 wordt in de centrale hal van de voormalige luchthaven Tempelhof in Berlijn de 'Organic Berlin' gehouden. De 'Organic Berlin' biedt een platform voor bedrijven, producenten, handelaren, doeners en denkers, coöperatieve en creatieve professionals uit de voedingsindustrie.

De 'Organic Berlin' is een herontwikkeling van de Bio Messe Berlin, die in 2012 in 'Arena Berlin' plaats heeft gevonden. Kritiek, feedback, lofuitingen en oude en nieuwe ideeën hebben geleid tot dit nieuwe concept dat een toekomstgericht en innovatief platform zal bieden voor voedsel van goede kwaliteit.De levendige beurs is vooral aantrekkelijk voor de presentatie van innovatieve bio-producten. Het trekt fabrikanten, starters, retailers en verwerkers aan, zoals chef-koks, restaurants en cateraars. Naast lokale en regionale producten biedt 'Organic Berlin' ook een platform aan internationale producten, concepten en gasten.

Exposanten kunnen zich vanaf 22 oktober 2012 aanmelden via www.nextorganic-berlin.de. Starters uit de voedingsbranche kunnen vanaf 31 december 2012 hun ideeën indienen. Informatie daarover is vanaf 22 oktober op dezelfde website te vinden.
Publicatiedatum: