Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bio is helemaal zo gek nog niet"

Redactie Biojournaal smult van bio-pannenkoeken

Tholen - Het was vanmorgen vóór werktijd smullen geblazen bij Uitgeverij Boekhout, de uitgever van Biojournaal. Alle collega's waren op kantoor uitgenodigd voor een biologisch ontbijt. De redactie van Biojournaal en het overige personeel van de uitgeverij genoten samen van de biologische (spek- en kaas)pannenkoeken. Dat het ontbijt 100% bio was, viel in de smaak. Collega Izak Heijboer van nieuwssite AGF.nl vatte het voorzichtig samen: "Bio is helemaal zo gek nog niet."


Gezelligheid! Linksonder redacteur Lenneke Schot

De redactie van Biojournaal is natuurlijk blij met het enthousiaste ontvangst van dit ludieke ontbijt en bedankt de leverancier van de biologische ingrediënten.


100% biologische ingrediënten!

Het ontbijt werd mede mogelijk gemaakt door Hermus Made (Joep's biomix), De Grote Verleiding (melk van Weerribben, kaas van Bastiaansen, eieren en spek) en biologisch cateraar en traiteur Kleine Spijzen uit Dordrecht (aankleding ontbijt, sap, poedersuiker en verschillende soorten jam).


Collega Renée verdient een extra pluim. Zij stond per slot van rekening ruim 5 uur in de keuken om de pannenkoeken te bakken.


Pure ambacht!

Wilt u ook nieuws melden via Biojournaal? Persberichten kunt u insturen naar [email protected]. Neemt u voor de advertentiemogelijkheden contact op met Lenneke Schot.