Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: exotische & biologische soepen en sauzen van Lima

Gezond en verantwoord eten wordt een stuk makkelijker dankzij Lima, een biologisch verantwoord merk dat in Nederland nu heerlijke soepen en sauzen op de markt brengt. Lima houdt van evenwichtige, gezonde voeding, die is afgestemd op een moderne manier van leven. De producten zijn bovendien ook goed voor de lijn én passen in een vegetarisch dieet. Het was nog nooit zo makkelijk om gezond te zijn.

Puur saus

Veel sauzen in de supermarkt staan bol van de kunstmatige smaakstoffen en suikers. Dat doet Lima anders met een assortiment exotische bio-sauzen op basis van tamari (een glutenvrije saus volledig gebaseerd op soya) of shoyu (een saus gebaseerd op soya en tarwe). Deze sauzen zijn een gezond alternatief voor veel flesjes in het schap. De multiculturele sojasauzen met specerijen geven ieder gerecht een spannende oosterse twist. Er zijn vijf smaken:

1. Tamari Coriander & Wasabi - voor wok en groenten.
2. Tamari Hot Chili & Lemon - voor wok en marinades.
3. Tamari Roasted Sesame - vinaigrette voor salades.
4. Shoyu Ginger Thai - voor wok en gril.
5. Saké Tamari - klassieker uit de Japanse keuken die ieder gerecht tot een delicatesse maakt.


Wereldse Soepen

Gezond biologisch en vegetarisch eten dat in een paar minuten dampend op tafel staat? De soepen van Lima zijn eenvoudig op te warmen en barsten van de groenten en vezels. Door een combinatie van granen en peulvruchten passen de soepen in een vegetarisch dieet. Bovendien hebben ze een laag verzadigd vetgehalte, dus ze zijn lief voor de lijn. De soepen in handige hersluitbare flessen zijn er in vijf smaken:

1. Exotic Coco met Thaise aroma's - een soep vol groenten met de smaak en textuur van edamamé (jonge sojaboon) en een vleugje kokos.
2. Ginger Carrot, een Indisch recept - een frisse wortelsoep met gember en edamamé.
3. Veggie Tajine op z'n Marokkaans - tomaten, verse kruiden en edamamé.
4. Minestrone di Casa, de Italiaanse soep bij uitstek - vol heerlijke groenten en pasta.
5. Miso Tradition, een ode aan Japan - een Japans geïnspireerde soep met misorijst en fijne stukjes zeewier.


Maaltijd in een potje

Naast de flessen met soep in smaken van de wereld, komt Lima met gevulde maaltijdsoepen in een pot, die zich makkelijk mee laat nemen. Ook deze soepen passen goed in een vegetarisch dieet. Deze maaltijd in een cup is een gezond alternatief voor een lunch of een lichte en snelle maaltijd thuis. Zachtjes opwarmen in een pannetje of au bain marie. Er zijn drie verschillende smaken:

1. Linzensoep met gerookte tofu.
2. Erwtensoep met gerookte tofu.
3. Tomatensoep met seitan.



De soepen bevatten geen geur- en kleurstoffen en alle ingrediënten zijn van gecontroleerde biologische teelt. Lekker en heel gezond dus.

Over Lima

Al meer dan 50 jaar maakt het Belgische Lima evenwichtige en biologische voeding. Lima moedigt het gebruik aan van gezonde voeding, geselecteerd op basis van de complementariteit van de ingrediënten. Dat doen ze door producten aan te bieden waarin traditionele Japanse ingrediënten verwerkt zijn en die volledig zijn afgestemd op onze moderne manier van leven. De producten zijn niet alleen biologisch, maar beantwoorden ook aan de vijf voedingsprincipes van Lima. De producten van Lima zijn allemaal vegetarisch en voorzien in volwaardige plantaardige eiwitten zoals het een kwalitatief vegetarisch dieet betaamt. De vetten in deze producten bestaan dan ook voornamelijk uit goede onverzadigde vetzuren. Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van snelle suikers, liever wordt gekozen voor complexe suikers die hun energie meer geleidelijk vrijgeven. Er wordt gebruik gemaakt van volle of halfvolle granen. De producten van Lima worden gemaakt met zorg en respect voor de natuur en het milieu. Lima werkt vanuit een ecologisch, CO2-neutraal gebouw, waar een eigen laboratorium streng toeziet op de kwaliteit van de producten. Hiermee draagt Lima bij tot een evenwichtige balans en het welzijn van hun klanten.

Overige informatie

Verkoopadviesprijzen:
Sauzen 200 ml: Vanaf 3,99 euro
Soepen 600 ml: Vanaf 3,44 euro
Maaltijdsoepen 350 ml: Vanaf 3,09 euro

Lima is verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel.
Kijk voor verkooppunten op de website: www.limafood.com
Publicatiedatum: