Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
op familiedag Stichting Voedselallergie

Traktatie biologische Santana appelen

Vaste bezoekers van de Familiedag van de Stichting Voedselallergie reageerden afgelopen maandag enthousiast bij binnenkomst: "Jullie hebben weer van die lekkere biologische appelen!" Nieuwe leden lieten zich graag informeren over de biologische Santana, die geschikt is voor mensen met een milde appelallergie. De biologische appels werden gesponsord door Naturelle en haar leverancier sorteerbedrijf Stoker Holland.

Santana is een kruising tussen de appelrassen Elstar en Priscilla. De natuurlijke eigenschappen van het appelras Priscilla zorgt ervoor dat Santana minder vatbaar is voor ziekten en plagen. En dat maakt het ras geschikt om biologisch te telen. "De Nederlandse appel valt ook goed in de smaak omdat hij zo lekker fris is met een knapperige bite. Bovendien biedt Santana mensen met een milde appelallergie de mogelijkheid om zonder klachten een lekkere, gezonde appel te eten", vertelt Berry Olsthoorn, Commercieel Manager Naturelle.Naturelle levert biologische groenten, fruit, paddenstoelen en aardappelen aan retailers en het natuurvoedingskanaal in binnen- en buitenland. Jaarrond, dagvers en biologisch gecertificeerd. Naturelle is de biologische tak van The Greenery.

Meer weten over Naturelle? Kijk op www.natuurlijknaturelle.nl en volg Naturelle op twitter: www.twitter.com/naturelletweets
Publicatiedatum: