Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fair trade en bio-modeshow Meer dan Mooi: 14 oktober in Westerlo

Op 14 oktober is er de zesde fair trade en bio-modeshow van Meer dan Mooi (in Westerlo). Acht dames en 2 heren showen stijlvolle bio-kleding die je elke dag kunt dragen en die geen ander prijskaartje heeft dan 'gewone' (niet-bio) kleding. Bio heeft vaak nog een alternatief imago, en dat is nu net wat Meer dan Mooi niet is, integendeel. Kleding moet passen bij de mens, niet andersom. Dus zijn er bio-jurkjes voor langere en kleinere dames, met volle en kleinere boezems, een smalle taille of een buikje. En natuurlijk horen daar ook fair trade sieraden bij. Ook de mannen voelen zich met mooie truien en shirts thuis op de groene loper. Je ziet er onder andere stukken van Ethos, Ideo, Global Woman, Re-5, Hemp Age, Lana Wear en Royal Eco.

Deze boer zoekt geen vrouw

De mannequins zijn klanten en bekenden van Meer dan Mooi. Affichemodel Veerle staat voor de klas, terwijl collegamannequin Joachim landbouwer is. Een team specialisten van haarstudio Naturel, schoonheidsinstituut Calmanté en Modena schoenmode geeft de mannequins een echte VIP-behandeling.

Goodforall, het bedrijf achter de succesvolle serie My Paper Bags, geeft op de modeshow een My Paper Bag dark chocolate weg. Per aankoopschijf van 30 euro krijg je een lot.

Wanneer? zondag 14 oktober, 14:30 uur
Waar? zaal Heracles, Boskant 14 in Westerlo
Tickets? vvk 4 euro/deur 5 euro
Wegens de grote belangstelling voor de vorige show is het aan te raden je ticket in vvk te kopen.
Informatie en tickets: [email protected].

Bron: Good Sense
Publicatiedatum: