Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologisch natuurontbijt bij Samson Wilnis: 14 oktober

Iedereen kan zondagochtend 14 oktober de natuur zien wakker worden tijdens een biologisch natuurontbijt van het IVN. Het natuurontbijt en aansluitende activiteiten duren van 8:00 tot 11:00 uur.

Het IVN organiseert activiteiten inclusief ontbijt op de mooiste plekken in Nederland. In De Ronde Venen is de locatie Gagelweg 1 bij boer Samson, die onder andere aan biologische landbouw, weidevogelbeheer en natuurontwikkeling doet.

Na het vroege-vogel-ontbijt laten gidsen van het IVN zien wat er groeit en bloeit langs de slootkanten. De boer kan boeiend vertellen over Brutus, zijn onkruidbestrijdende robot en over de ecosluizen in het gebied.

Wie nu lid wordt van het IVN, kan gratis deelnemen aan het natuurontbijt. De tafel is gedekt om 8:00 uur in een speciale ruimte met veel licht, bovenin de koeienstal, met uitzicht op melkvee en andere dieren. Naast het natuurontbijt biedt het IVN natuureducatie, een clubblad, lezingen, fietstochten, wandelingen en meer. Aanmelden kan via www.natuurontbijt.nl.

Wie wel wil deelnemen aan het natuurontbijt maar nog niet weet of hij of zij lid wil worden van het IVN, kan voor meer informatie terecht bij Cindy Raaphorst, 0297 562138, en Ria Waal, 0297 256089. Zij kunnen vertellen of er plek is en wat de kosten zijn.

Bron: Dichtbij - Rijn-en-Venen
Publicatiedatum: