Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede serie 'Natuurlijk Lekker Leven' start 21 oktober op SBS6

Vanaf zondagmiddag 21 oktober aanstaande gaat op SBS6 de tweede serie van het biologische televisieprogramma 'Natuurlijk Lekker Leven' weer van start. Naast biologisch eten en drinken is er dit seizoen ook aandacht voor duurzaamheid, beter leven voor mens en dier en verantwoord omgaan met het milieu. Vele onderwerpen worden belicht vanuit de telers van groenten en fruit. Het uitgangspunt van de makers van 'Natuurlijk Lekker Leven' is om de kijker bewust te maken van hetgeen men eet en drinkt. Want "Stop je er iets gezonds in, dan komt er iets gezonds uit", aldus de producent van het programma Michael Bakker.Ook is er aandacht voor de voeding voor kinderen in 'Natuurlijk Lekker Leven', want kinderen hebben de toekomst. Indien we kinderen bewust maken van het belang om verantwoord om te gaan met voedsel en de juiste keuzes te maken, is er al heel veel gewonnen.

Ook geeft het tv-programma antwoord op de vraag: Wat is biologisch? En er wordt uitgelegd wat biologisch produceren of kweken is, of telen met respect voor dier en natuur, zonder dat er chemische gewasbeschermingsmiddelen of kunstmest wordt gebruikt.

Behalve eten kan het gaan om biologische geneeskunde, fairtrade, katoen, medicijnen of verzorgingsproducten. Kortom, het gaat altijd om leven. Producten van planten of dieren. Integrale duurzaamheid en diversiteit staan centraal. Dit komt tot uiting in de vier basisprincipes van biologische landbouw, billijkheid, ecologie, zorg en gezondheid.

'Natuurlijk Lekker Leven' is, 8 weken lang, te zien vanaf 21 oktober aanstaande op de zondagmiddag om 16:00 uur. De herhaling is zondagochtend om 11:55 uur. Er is nog mogelijkheid te participeren in dit programma.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar pakkendmedia@upcmail.nl.
Publicatiedatum: