
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- "Diversiteit is altijd beter dan een monocultuur"
- Meer natuur, beter voor dierenwelzijn: maar boer Gerjo Koskamp kan het niet alleen
Top 5 - afgelopen maand
Pure Moments: eigen biologische koffiemerk SAB Catering
Dankzij Fairtrade ontvangen miljoenen boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs en kunnen zij zelf investeren in een betere toekomst. Deze private label duurzame koffie wordt vakkundig gebrand en heeft een unieke, zachte pure koffiesmaak.
Hans van Doorn, adjunct-directeur SAB: "Met deze eerlijke koffie is ons koffieconcept Pure Moments compleet. De koffiesmaak is zacht en puur met een vleugje chocolade. Elk kopje koffie krijgt een mooie hazelnootkleurige crèmelaag."
De Pure Moments koffiebonen worden al in veel koffiecorners bij opdrachtgevers van SAB gebruikt. Kiezen voor Fairtrade koffiebonen kan opdrachtgevers helpen bij de invulling van de toenemende duurzaamheidswensen.
De keuze van het koffiemerk wordt door de opdrachtgevers van SAB zelf bepaald. Van Doorn: "Op onze vijf horecalocaties IJgenweis eten & drinken wordt uitsluitend de verantwoorde Pure Moments koffie geschonken. De Pure Moments koffiebonen zijn ook op deze horecalocaties te koop voor de consumenten thuis."
Klik hier voor meer informatie.
Bron: Misset Horeca
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport