Pure Moments is het koffieconcept van SAB Catering. Onder dezelfde naam heeft SAB nu ook een eigen koffiemerk op de markt gebracht. De Pure Moments koffiebonen hebben zowel een Fairtrade als een biologisch keurmerk.
Dankzij Fairtrade ontvangen miljoenen boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs en kunnen zij zelf investeren in een betere toekomst. Deze private label duurzame koffie wordt vakkundig gebrand en heeft een unieke, zachte pure koffiesmaak.
Hans van Doorn, adjunct-directeur SAB: "Met deze eerlijke koffie is ons koffieconcept Pure Moments compleet. De koffiesmaak is zacht en puur met een vleugje chocolade. Elk kopje koffie krijgt een mooie hazelnootkleurige crèmelaag."
De Pure Moments koffiebonen worden al in veel koffiecorners bij opdrachtgevers van SAB gebruikt. Kiezen voor Fairtrade koffiebonen kan opdrachtgevers helpen bij de invulling van de toenemende duurzaamheidswensen.
De keuze van het koffiemerk wordt door de opdrachtgevers van SAB zelf bepaald. Van Doorn: "Op onze vijf horecalocaties IJgenweis eten & drinken wordt uitsluitend de verantwoorde Pure Moments koffie geschonken. De Pure Moments koffiebonen zijn ook op deze horecalocaties te koop voor de consumenten thuis."
Klik hier voor meer informatie.
Bron: Misset Horeca

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- Stadsmeisje Annemiek werd biologische boerin
- Zeewierboerderij en verwerkingsunit Dutch Seaweed Group Skal-gecertificeerd
Top 5 - afgelopen maand
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- In Memoriam: Jaap van Westering
- "Ik wil weleens zien wie ons op dit moment qua kostprijs kan verslaan"
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-08-16 Bijzondere restaurantervaring: 3D visualisatie van de weg van het eten naar je bord
- 2022-08-10 "Londense reclamebeperking voor junkfood voorkomt bijna 100.000 gevallen van obesitas"
- 2022-08-08 De salades van SLA zijn nu via Crisp door heel Nederland verkrijgbaar
- 2022-07-21 Alpecin-Deceunick lanceert eigen voedingsapp met Foodmaker
- 2022-07-20 Grote inhaalslag voor de horeca dit jaar met verwachte volumegroei van 30% tot 35%
- 2022-07-19 Finalisten Gaia Green Awards 2022 zijn bekend
- 2022-07-01 Rock Werchter gaat voor lokaal lekkers met de Smaakfabriek
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek