Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Lancering biologische productenlijn Leev bekroond

Pors|de Ridder PR wint Dutch PR Award

Pors|de Ridder PR is de winnaar van de Dutch PR Award 2012. De campagne voor het biologische merk Leev werd door PR-professionals uit het hele land gekozen tot de beste PR-case van het jaar. Leev is een productenlijn met gezonde en natuurlijke voedings- en verzorgingsproducten, rechtstreeks uit de natuur. De Dutch PR Award is een initiatief van de branchevereniging VPRA.

De foodspecialisten van Pors|de Ridder PR hebben de volledige introductie van het merk Leev in de foodwereld en richting de consument begeleid. De nieuwe producten van Leev kregen volop aandacht in de (vak)media. Daarnaast realiseerde de consumentencampagne Beleev naamsbekendheid voor het biologische merk. Leev is inmiddels verkrijgbaar in veel supermarktketens.


Schap met Leev-producten

Succesvolle aanpak

Het team van Pors|de Ridder PR is erg trots op de award. Peter Pors, eigenaar van Pors|de Ridder PR: "Leev is voor ons een bijzondere klant omdat het merk de opbrengst van haar producten actief inzet voor anderen. Denk hierbij aan het ondersteunen van een zorgboerderij. We hebben een mooi resultaat bereikt waar de klant zeer tevreden mee is. Dat onze aanpak dan ook nog bekroond wordt door vakgenoten is helemaal geweldig."


Het team toont de oorkonde en de award

Verfrissend

Pors|de Ridder PR is sinds 2001 vanuit Ede actief en realiseert naamsbekendheid en publiciteit voor bedrijven, gemeenten en organisaties. Het team bestaat uit negen medewerkers die PR-uitdagingen aangaan.

Voor meer informatie: www.porsderidder.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven