Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aandacht voor (h)eerlijke en duurzame producten in RTL's programma 4me

Lifestyle tv-programma 4me is vanaf 26 september 2012 weer wekelijks op RTL4 te zien. Gezondheid & Lifestyle zijn de belangrijkste onderwerpen in deze serie. De Betere Wereld verzorgt hier een rubriek en laat de circa 300.000 voornamelijk vrouwelijke kijkers zien welke lekkere, mooie, gezonde, (h)eerlijke en duurzame producten en initiatieven er op dit moment zijn.

In het nieuwe seizoen van 4me zal wekelijks aandacht besteed worden aan lifestyle, lekker eten, ontspannen, tips om jezelf te verbeteren en hoe je je vrije tijd het beste kan invullen. Bovendien passeren maatschappelijke onderwerpen die mens, natuur en het menselijk welzijn aangaan regelmatig de revue. Iedere week bespreekt De Betere Wereld aan tafel met presentatrice Chimène van Oosterhout een nieuw onderwerp, ook geven ze regelmatig prijzen weg.

Nieuwe afleveringen zijn iedere woensdag om 16:35 uur. De herhalingen zijn op zaterdag 16:00 uur op RTL4 en zondag op RTL5 om 15:30 uur.

Programma

  • 3 oktober aandacht voor Superfood van TerraSana, tevens verloting van een groot aantal pakketten SuperFood.
  • 10 oktober vertellen de mensen van Pavatex hoe je energierekening naar beneden kan door middel van natuurlijke isolatie.
  • 17 oktober praten we over 'aarden' en de negatieve gevolgen van straling, tevens krijgen we te zien wat je hiertegen kunt doen en weer in balans kan komen. Deze aflevering geeft De Betere Wereld een biologische beautycheque weg.
  • 24 oktober aandacht voor de 'Fair Trade Week'. Wat is er allemaal te doen deze week en wat is Fair Trade nu eigenlijk precies? Verder aandacht voor De Betere Wijn; een biologische wijn met een verhaal.
  • 31 oktober laat Chimene van Oosterhout zien wat voor een mooi product Argan olie is, Nivea Pure & Natural bevat deze olie. De Betere Wereld verloot een groot aantal Nivea Pure & Natural pakketten. Ook vertelt Het Oranje Fonds over de campagne 'Maatjes Gezocht' en hoe je daar aan kunt meedoen.
  • 7 & 14 november zit Bionext aan tafel, in deze aflevering onder andere aandacht voor 'Adopteer Een Kip'.
  • 21 november horen we alles over warme voeten en een lage energierekening, het bedrijf Tonzon vertelt hoe dit mogelijk is.
  • 28 november aandacht voor het Oranje Fonds.

4me

Zender: RTL4 en RTL5
Tijdstip: Woensdagmiddag 16:35 uur
Herhalingen: RTL4 zaterdag 16:00 uur, RTL5 zondag 15:30/16:00 uur
Kijkers: circa 300.000, voornamelijk vrouwelijk, 20-49 jaar.

Bron: De Betere Wereld
Publicatiedatum: