Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Viergangenmenu op woensdag 3 oktober in Amersfoort

Diner Parmentier – aardappelen in de hoofdrol

Dit jaar staat de aardappel centraal in de Week van de Smaak (29 september tot en met 7 oktober). De leerlingen van Leerhotel Het Klooster in Amersfoort bedenken, bereiden en serveren op woensdag 3 oktober een viergangenmenu met aardappelen in de hoofdrol. Dit groot aardappeldiner is genoemd naar Antoine Parmentier, belangrijk pleitbezorger van de aardappel.



De biologische witte Bionica aardappel van Niek en Michiel Vos (Flevolandse Helden van de Smaak) krijgt een bijzondere plaats in het menu. Daarnaast worden bij de gerechten passende biologische wijnen van Wijnen van 't Fort geschonken.



Bovendien zal plantenveredelaar Edith Lammerts van Bueren (Utrechtse Held van de Smaak) een presentatie geven over haar veredelingswerk op zoek naar lekkere en duurzame aardappelrassen voor de biologische sector. U kunt ook aanschuiven bij dit bijzondere diner. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.dinerparmentier.nl.


Publicatiedatum: