Een verantwoord eindejaarsgeschenk

De Eemlandhoeve biedt kerstpakketten met een verhaal

Organisaties die het jaar 2012 op een dankbare wijze willen afsluiten richting hun werknemers en relaties, kunnen bij de Eemlandhoeve in Bunschoten terecht voor een eindejaarsgeschenk dat is samengesteld uit producten die óf biologisch of Fairtrade zijn óf uit de streek komen.

De Eemlandhoeve, ooit begonnen als ecologische zoogkoeienhouderij, is nu een zogenoemde brede boerderij met maatschappelijke functie. Met haar zorgboerderij, educatieschuur, restaurant met puur eten, boerderijwinkel, Landschapshuis, (vergader)zalen en een groot erf voor buitenactiviteiten, trekt de Eemlandhoeve veel organisaties en families aan om er bijeen te komen of te vergaderen. In alle bijeenkomsten wordt stilgestaan bij de oorsprong van ons voedsel. De visie hierop van plattelandsondernemer en boer Jan Huijgen berust op de drie pijlers: biologisch, fair en lokaal.Biologisch, fair, ambachtelijk, uit de streek Ook in de samenstelling van de kerstpakketten is gekozen voor producten waar een gepassioneerd en eerlijk verhaal achter schuilgaat. De Eemlandhoeve draagt de ambachtelijke producenten ervan een warm hart toe. Zo steunt zij een imker uit het Gooi, een wijngaard in Gelderland, een mosterd-maker uit Overijssel en lokale cacaoboeren in Thailand.

Organisaties kunnen kiezen uit kant-en-klare pakketten of een offerte aanvragen voor pakketten op maat. Het assortiment bestaat uit verrassende producten - food én non food. Pakketten zijn verkrijgbaar vanaf 20 euro.

Meer informatie over de kerstpakketten? Bel Erik Scholma van de Eemlandhoeve op 033 2999200 of stuur een e-mail naar info@eemlandhoeve.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven