Vul voordeelzakken met groente en fruit

Gezonde Bio+ actie in Eerbeek en Brummen

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2012 kan iedereen bij JUMBO Eerbeek en JUMBO Brummen voor slechts €5,- een grote voordeelzak laten vullen met Bio+ groente en Bio+ fruit. Deze Bio+ producten hebben een winkelwaarde van €10,- en bovendien doen de supermarktondernemers Casper Heine en Wouter van de Bunt in iedere zak een kortingsbon ter waarde van €5,- (geldig bij een minimale besteding van €25,- aan boodschappen). Dus een hele zak vol met gezonde biologische groenten en fruit voor bijna niets. Deze Bio+ voordeelzakken zijn afgelopen week bij maar liefst 15.000 huishoudens verspreid in de regio Eerbeek en Brummen. Iedereen is van harte welkom om zijn of haar zak te laten vullen bij de speciaal ingerichte kraampjes bij de ingang van de JUMBO.

Proef het verschil

U bent ook van harte welkom om in deze kraampjes het verschil te proeven tussen biologische en gangbare groenten. U kunt komkommers en cherrytomaatjes proeven en dan zelf beoordelen welke u het lekkerst vindt. Bio+ organiseert vaker van dit soort proeverijen in supermarkten of tijdens een event, onder andere tijdens het Insecten- en vlinderweekend in Diergaarde Blijdorp. Bezoekers reageren vaak enthousiast en zijn verrast door de smaakverschillen. Biologische landbouw maakt geen gebruik van kunstmest, chemische gewasbeschermingsmiddelen en gentech. De producten groeien in hun eigen natuurlijke tempo.


Klik hier om de poster in een groot formaat te bekijken.

Zakken vullen

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september staan JUMBO en Bio+ tussen 10:00 en 16:00 uur klaar voor het vullen van de voordeelzakken met onder andere bloemkool, paprika, komkommer, aubergine, kiwi en appel. Met deze gezonde actie probeert Bio+ zoveel mogelijk consumenten kennis te laten maken met de voordelen van biologische producten. Steeds meer consumenten staan open voor lekkere producten van natuurlijke origine. Bio+ was in 2010 en in 2011 het snelst groeiende merk in het Nederlandse supermarktkanaal (bron: IRI). Gezondheid, smaak en dierenwelzijn zijn belangrijke redenen waarom mensen kiezen voor biologische voeding.

Bio+

Bio+ is een betrouwbaar biologisch merk met ruim 300 producten in het assortiment, zowel in vers als in droge kruidenierswaren. Stuk voor stuk lekkere producten van natuurlijke komaf. Door het ruime assortiment biedt Bio+ een oplossing voor ieder eetmoment. Er liggen Bio+ producten bij ruim 2.500 supermarkten, waaronder de JUMBO-filialen Eerbeek en Brummen. Kijk voor meer informatie over Bio+ op www.bio-plus.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven