Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nu 0,7 literfles

Nieuwe verpakking voor Notaris jonge biologische graanjenever

De Notaris jonge biologische graanjenever heeft een nieuwe verpakking gekregen. Dit is een authentieke jenever, waarvan de moutwijnjenever afkomstig is uit branderij 'De Tweelingh' te Schiedam.

De Notaris jonge biologische graanjenever zal vanaf heden beschikbaar zijn in de 0,7 literfles in plaatst van de bekende 1,0 literfles. Met dit formaat komt de Notaris jonge biologische graanjenever het beste tot zijn recht in het schap naast de Notaris moutwijnjenevers die al in een 0,7 literfles verkocht worden. Naast het formaat en de inhoud van de fles is het etiket aangepast op een aantal punten. Branderij 'De Tweelingh' is weer te vinden op het etiket, omdat hier de moutwijnjenever gestookt wordt die ook verwerkt is in de jonge graanjenever.



Naast de moutwijnjenever zijn er ook speciaal geselecteerde kruiden en specerijen toegevoegd die deze borrel zo zacht maken. De gebruikte specerijen en kruiden zijn 100% biologisch. Door de toevoeging van het Europese biologische logo aan het vooretiket is het duidelijker voor de consument dat deze Notaris jonge graanjenever 100% biologisch is.

Tevens heeft de Notaris jonge biologische graanjenever dit jaar een gouden medaille gewonnen op de World Spirit Awards.
Publicatiedatum: