Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Zuid-Afrikaanse blauwe bessen gearriveerd bij Bio World

Na een succesvol Europees blauwe bessen-seizoen zijn vanochtend de eerste Zuid-Afrikaanse blauwe bessen bij Bio World gearriveerd. Bio World werkt op het gebied van blauwe bessen samen met zustermaatschappij Fruit World uit Breda. Beide bedrijven maken onderdeel uit van de Best Fresh Group.



De bessen zijn afkomstig van Lushof Farm waar de Best Fresh Group mede-eigenaar van is. De boerderij ligt ten noordoosten van Kaapstad. Uit respect voor de natuur worden er alleen biologische blauwe bessen geteeld en wel van de Southern Highbush rassen. De missie van Lushof bestaat niet alleen uit het telen van smakelijke bessen, maar ook uit het verhogen van de levensstandaard van de medewerkers door middel van het Black Economic Empowerment programma van de Zuid-Afrikaanse overheid.



De komende weken worden de bessen ingevlogen en na de oogstpieken in Zuid-Afrika arriveren eind november de eerste bootbessen. Het seizoen aldaar eindigt medio januari.





Voor meer informatie:

BioWorld
ABC Westland 114
2685 DB Poeldijk
Tel: 0174 214450
Fax: 0174 214479
info@bioworld.nl
www.bioworld.nl