Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-assortiment nog steeds groeiend bij Dirk van den Broek in Leusden

Niet alle Dirken zijn hetzelfde, de nieuwe Dirk van den Broek in de Tabakssteeg in Leusden is modern, sfeervol en houdt goed rekening met de behoeften van zijn klanten. Zonder daarbij overigens één van de belangrijkste pijlers van het concern: altijd de goedkoopste A-merken, geweld aan te doen.

Samen met de Dirk in Amersfoort is de Dirk in Leusden één van de modernste Dirken van het land. Wouter den Hertog, filiaalhouder: "Vers is erg belangrijk in ons filiaal, in een nieuwe wijk als deze met veel jonge gezinnen is de behoefte aan verse groenten en fruit groot. Daarom hebben wij een grote versafdeling met niet alleen groente, fruit en vlees, maar ook verse vis, vers gebak en een bake off-afdeling voor de verse broodjes."

Biologisch

Ook bij deze Dirk zijn vrij veel biologische producten te vinden. "Ons assortiment biologisch is nog steeds groeiend", vertelt Den Hertog. "Nu al zit biologisch door alle productgroepen heen, verder hebben we een behoorlijke hoeveelheid glutenvrije artikelen, ook dat is niet altijd bij iedereen bekend."

De prijs, daar draait het om want de dagelijkse boodschappen leggen een groot beslag op het huishoudgeld en bij Dirk van den Broek willen ze er alles aan doen om dat dat deel zo klein mogelijk te houden. Den Hertog: "Dat lukt ons goed, niet voor niets worden we door de consumentenbond bestempeld als de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij Dirk van den Broek hebben we een heuse prijswatcher in dienst, die een groot deel van zijn tijd besteedt aan het checken van de prijzen bij de concurrerende supermarktformules. Gaan daar de prijzen omlaag, dan volgen wij direct. Zo zijn we altijd de goedkoopste in de A-merken." Niet alleen de topmerken zijn goedkoop bij Dirk, de supermarkt voert nog een huismerk: '1 de beste' en een discountmerk. "Ik weet zeker dat we qua prijsstelling nog scherper zitten dan discounters als Aldi en Lidl", aldus Den Hertog. "Omdat we een nieuw filiaal zijn, hebben we de komende weken bovendien hele scherpe acties, die alleen voor nieuwe Dirken gelden."

Voor meer informatie:

Dirk van den Broek

Maximaplein 90
3832 JS Leusden
033 7600633

Bron: LeusderKrant
Publicatiedatum: