Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landgoeddag De Kraaybeekerhof: zaterdag 6 oktober

De Kraaybeekerhof in Driebergen nodigt u uit om vlak voor de herfst losbarst te genieten op de landgoeddag op 6 oktober aanstaande en samen de oogst binnen te halen. De landgoeddag start om 11:00 uur.

Het accent ligt in de ochtend op de Kraaybeekerhof Academie. Tussen 12:00 en 13:00 uur vinden er verschillende workshops plaats.

Zo is er een interessante workshop die verwijst naar de vernieuwde opleiding Natuur in Leiderschap, coachen en begeleiden in de buitenlucht, (voorheen tuintherapie). Deze opleiding start(te) 25 september maar er zijn nog opleidingsplaatsen beschikbaar. Instroom is nog mogelijk.

Daarnaast biedt de Academie ook deze winter een keur aan korte cursussen en opleidingen, zoals:
  • Inleiding Natuur in Leiderschap – begeleiden en coachen in de buitenlucht
  • BD-tuinieren door onder andere Michiel Rietveld en Joke van den Ban
  • Beter worden in je werk door Ramses van Hees
  • De mens en zijn natuur door Bart Keer en Jan Weijsenfeld
  • Natuurvoedingskunde in een notendop
  • Oriëntatiecursus BD-landbouw

Geïnteresseerd in deelname aan de workshops? Ga dan naar de website www.kraaybeekerhof.nl. Aanmelden via de website is niet verplicht, maar de organisatoren zouden het wel fijn vinden, omdat ze dan weten op hoeveel mensen ze kunnen rekenen.

Tijdens deze open dag is de landgoedwinkel natuurlijk ook open met een rijk aanbod van groenten, bloemen, fruit, sappen, jam, honing, biologische bloembollen et cetera.

Voor de belangstellenden geeft oppertuinman Theo om 11:00 uur een rondleiding door de landgoedtuinen en vertelt over BD-tuinieren en wat ze op de Kraaybeekerhof allemaal meer doen om de bezoeker zich thuis te laten voelen.
 
Stichting Grondbeheer zal er deze dag zijn om u een stukje landgoed ter adoptie aan te bieden en te vertellen wat het doel hiervan is.

Voor meer informatie: www.kraaybeekerhof.nl
Publicatiedatum: