Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor het eerst themawereld 'Puur' op beursvloer

Bewust ondernemen op Horecava 2013

Van 7 tot en met 10 januari 2013 kunnen Horeca-professionals terecht in Amsterdam RAI voor hét inspirerende en innovatieve platform voor professionals in de foodservice-sector. De toonaangevende vakbeurs staat ook volgend jaar weer bol van innovaties, trends en ontwikkelingen in de sector. Horecava 2013 staat in het teken van bewust ondernemen en presenteert daarom onder meer voor het eerst de themawereld 'Puur' op de beursvloer.

De themawereld 'Puur' is de nieuwe plek waar food & beverage leveranciers en producenten te vinden zijn die zich richten op restaurateurs en (chef)koks. 'Puur' staat volledig in het teken van vers, biologisch, duurzaam, fairtrade en verantwoord eten en verantwoorde voedselproductie. Bezoekers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en op zoek zijn naar de laatste producten, trends en ontwikkelingen, zijn hier aan het juiste adres.

Nieuw: trendbioscopen

Naast 'Puur' vindt de beursbezoeker ook de populaire themawerelden 'Nachtleven', 'Hotel' en 'Fastservice' op Horecava 2013. De themawereld 'Buiten' heeft een nieuwe naam gekregen: 'Terras'. Het horecaterras staat centraal in deze wereld.

Nieuw tijdens Horecava 2013 zijn de trendbioscopen. Elke themawereld heeft zijn eigen bioscoop, waar een speciaal geproduceerde trendfilm ondernemers op nieuwe ideeën brengt. Ook de themawereld 'Innoveer!' met verrassende trends en innovaties wordt wegens succes geprolongeerd en biedt tevens plek aan de 16 bedrijven (en hun producten) die genomineerd zijn voor de Horecava Innovation Award 2013. De passie voor het vak komt goed tot uiting op het vernieuwde 'XpertPlaza'. Beursbezoekers vinden hier informatie over innovaties, opleidingen en handige tools voor het vak. Uiteraard ontbreken ook spannende kookwedstrijden en demonstraties niet.

Over Horecava

Horecava 2013 wordt van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari gehouden in Amsterdam RAI. Het evenement biedt bezoekers een uitgebreid programma vol praktische tips. Naast circa 550 exposanten en verschillende themawerelden zijn er volop activiteiten waar beursbezoekers zich kunnen laten inspireren. Horecava is alleen toegankelijk voor professionals. Meer informatie over Horecava 2013 is te vinden op www.horecava.nl. Horecava is ook te volgen op twitter (@Horecava) en Facebook.
Publicatiedatum: