27 september in Driebergen

Programma VMT-congres 'Duurzaamheid Zichtbaar' helemaal rond

Met MVO-manager Christy Kool van De Kruidenier is het programma van het VMT-congres 'Duurzaamheid Zichtbaar' helemaal rond. Kool houdt zich de laatste zeventien jaar namens groothandel De Kruidenier bezig met zaken rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en kwaliteit. Zo is de verduurzaming van grondstoffen in de levensmiddelenketen een belangrijk aandachtspunt.

Richtlijnen duurzaam inkopen

De MVO-manager was ook betrokken bij de totstandkoming van de richtlijnen duurzaam inkopen van de overheid en de herziening hiervan.

Als duurzaamheidsverantwoordelijke van De Kruidenier heeft Christy Kool te maken met keurmerken als Skal en Milieukeur. Een lastig dilemma waar ze tegenaan loopt is hoe producten met keurmerken te vermarkten, de meerwaarde duidelijk maken.

Keurmerken

"Gelooft de klant mij op mijn blauwe ogen", vraagt Kool zich regelmatig af. Welke afwegingen maakt ze en welke problemen komt ze tegen? Op deze onderwerpen gaat de MVO-manager uitgebreid in tijdens de VMT-bijeenkomst 'Duurzaamheid Zichtbaar' op 27 september in Driebergen.

Klik hier voor het volledige programma.

Bron: VMT

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven