"Eindresultaat is 4 oktober te zien"

De Groene Winkel Utrecht wordt verbouwd

Tholen - De Groene Winkel Utrecht krijgt begin oktober een opfrisbeurt. "De winkel gaat op 1, 2 en 3 oktober dicht. De klanten kunnen 4 oktober het eindresultaat zien. We willen het nu in één keer goed aanpakken. Dat is beter dan steeds tussendoor kleine dingetjes aanpassen", vertelt Margot Verstegen, die de winkel in de Utrechtse binnenstad al meer dan 25 jaar runt.Er zal een afbakoven worden geïnstalleerd. "We hebben in het verleden al eens zo'n oven gehad, maar toen werd deze eigenlijk te weinig gebruikt. Er is inmiddels zo veel veranderd in de branche dat ik van mening ben dat zo'n oven nu wel echt toegevoegde waarde heeft. Bovendien geeft het een meer ambachtelijke sfeer."

Na de verbouwing zal er meer ruimte zijn voor versproducten. Zo zal de AGF-afdeling niet langer achterin de winkel, maar voorin de winkel te vinden zijn. "Hierdoor willen we deze producten meer attentiewaarde geven." Een andere grote verandering zal zijn dat de voor de winkel zo kenmerkende houten stellingen eruit gaan. 'Deze zijn echt aan vervanging toe." De huidige winkelinventaris inmiddels op Marktplaats. Alles is op 30 september op te halen in Utrecht.

Voor meer informatie:

Margot Verstegen
De Groene Winkel Utrecht
Zadelstraat 16-18
3511 LT Utrecht
030 2316164
info@degroenewinkelutrecht.nl
www.degroenewinkelutrecht.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.