Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schoolkinderen plukken de eerste appelen op de Olmenhorst

De eerste schoolklassen zijn weer volop aan het plukken op het Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. "De kinderen van BSO Snoopy waren dol enthousiast. Maar voor ze konden gaan plukken vertelde een professionele gids het een en ander over bloesems, bijtjes en appelen en hoe je die moet plukken. Daarna gingen ze met de laarsjes aan de boomgaarden in en plukken maar", vertelt Wieke Zwagemaker.



De juf pakt een hogere appelen voorzichtig in de handpalm en geeft er een draai aan. "Zo weer eentje in de tas. Er hangen op de Olmenhorst duizenden appelen klaar voor het knuisje, pannenkoeken of de oven. De keuken zal deze week heerlijk geuren naar zelfgebakken appeltaart." Na een gezellige middag plukken genieten de kinderen van een glaasje Olmenhorst appelsap.



Ook met de klas de boomgaard in? De zelfpluk is van 15 september tot en met 28 oktober. Wees er snel bij, want vol is vol!



Kijk voor meer informatie en op www.olmenhorst.nl of met de klas reserveren via kinderappelpluk@olmenhorst.nl
Publicatiedatum: