Per stuk verpakte koekjes Billy's Farm populair in Natuurwinkel De Maretak Woerden

Tholen - Na de (vernieuwde) introductie van de speciale verpakking van de luxe 8-granenkoekjes van Billy's Farm zijn de reacties in Nederlandse natuurvoedingswinkels positief. Janet van den Broek van Natuurwinkel De Maretak: "Klanten bleven vragen of de koekjes per stuk verpakt weer terug kwamen in het assortiment. We hebben ze nu een dikke week in de schappen en de verkoop loopt goed."

Terug van weg geweest

De eigenares van Natuurwinkel De Maretak in Woerden is een van de winkeliers die bij Billy's Farm de vraag naar de per stuk verpakte koekjes heeft neergelegd. "De koekjes zijn ideaal verpakt voor scholieren of werkende mensen. Je kan ze handig mee nemen onderweg. We hebben de koekjes eerder in een ander formaat in ons assortiment gehad en die waren populair. Ik ben dan ook blij dat de koekjes per stuk verpakt weer terug zijn, en zelfs in vijf verschillende smaken."De 8-granenkoeken (linksboven) in het schap van Natuurwinkel De Maretak. Ook de per stuk verpakte ontbijtkoek en andere luxe koeken liggen in het schap van de natuurvoedingswinkel in Woerden.

Klaas Bill van Billy's Farm geeft aan waarom hij destijds gestopt is met de populaire verpakking. "Het was teveel handwerk voor ons om de koeken per stuk te verpakken. Toen de verpakking op waren hebben we er daarom voor gekozen eerst te wachten. We kregen zoveel reacties van consumenten, dat we er voor gekozen hebben om de stuksverpakking opnieuw uit te brengen. De productie gaat nu veel effectiever en we hebben meteen gekozen voor een andere vorm en meerdere smaken."


De vijf verschillende smaken van de 8-granenkoekjes van Billy's Farm

In Natuurwinkel De Maretak heeft Janet er voor gekozen om bij de herintroductie een proeverij te organiseren. "De reacties waren positief. Van 'Fijn dat ze er weer zijn' tot 'goed van smaak!'. Omdat er vijf smaken zijn is er voor elk wat wils. Vanaf het moment dat we ze in de winkel hebben liggen zijn de koekjes erg populair!"

Voor meer informatie:

Janet van de Broek
Natuurwinkel De Maretak
Nieuwstraat 3-5
3441 EA Woerden
0348 418882
maretak@detaweb.nl

Klaas Bill
Billy's Farm
0512 532000
info@billysfarm.nl
www.billysfarm.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven