Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Biologisch begint zelfs een beetje hip te worden"

Erik van Veluwen kookt biologisch driegangenmenu op Foodservice Fair

In het winterrestaurant op de Foodservice Fair presenteerde patron-cuisinier Erik van Veluwen van maandag 10 tot en met 12 september een biologisch driegangenmenu. "Het thema is biologisch. Het gaat erom dat je inspireert en dat je kunt koken op een budgettair redelijk niveau. Betaalbare ingrediƫnten die voor ieder bedrijf toegankelijk zijn." Hij krijgt leuke reacties. "Biologisch wordt steeds normaler, het begint zelfs een beetje hip te worden en status te krijgen. En het wordt steeds betaalbaarder, dat maakt het toch ook heel erg leuk."



Publicatiedatum: