Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Joost Hoes: "Wordt met deze oorkonde erbij wel vol in de zaak"

Het Friethoes wint Haarlem Horeca Award

Een verrassende uitslag bij de verkiezing van de Haarlem Horeca Awards 2012. De publieksprijs voor de meest favoriete horecazaak van Haarlem en omgeving ging naar Koppes snacks - sinds 1975 gevestigd aan de Hagelingerweg in Santpoort-Noord.

De uitslag werd maandag 10 september bekend gemaakt tijdens de eerste editie van Haarlem Horeca - een regionale vakbeurs op touw gezet door uitgeverij Horecavizier. In vier andere categorieën waren de bedrijven eerst door collega's genomineerd, waarna het publiek kon stemmen. Het beste restaurant werd Truffels, het beste café 't Hemeltje in Bloemendaal, de meest innovatieve horecazaak De Jopenkerk en Het Friethoes won bij de cafetaria's.

Blijdschap alom bij de winnaars tussen de 57 stands van de meest uiteenlopende leveranciers. Joost Hoes van Het Friethoes: "Dit is leuk. Al wordt het met deze oorkonde erbij wel vol in de zaak."

Bron: IJmuider Courant
Publicatiedatum: