Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-boterrapen bij Coöbra

Vanaf volgende week heeft Coöbra weer boterrapen in het gamma. De boterraap, ook wel gele raap genoemd, heeft een lekkere en boterachtige smaak zoals de naam doet vermoeden. Door deze goede smaak en aantrekkelijke lichtgele kleur kent deze groente heel veel toepassingen in de keuken zoals in onder andere hutspot, wintersoep en couscous. De rapen kunnen zowel gekookt, gebakken, gestoofd en gefrituurd worden.

Boterrapen zijn volop beschikbaar vanaf begin september tot einde maart en worden standaard aangeboden in EPS-T per 5 kilogram.De sortering gebeurt op basis van diameter. De kwaliteit van de knollen is dit jaar heel goed. Ze zijn goed ontwikkeld en regelmatig gevormd. Het vruchtvlees is mooi gekleurd en stevig.

Voor voor info over en bestellingen van deze bio-boterrapen en alle andere bio-groenten kan u terecht bij Coöbra tel +32 (0)24810867 of bio@coobra.be
Publicatiedatum: