Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wegwijs worden met duurzaamheid & certificering - 2 daagse seminar

Heeft u klanten en afnemers die steeds vaker naar bepaalde duurzaamheidscertificaten vragen (bijvoorbeeld RSPO/FSC/GGL/GOTS/GMP/MSC/EKO), maar roept certificering bij u nog veel vragen op? Wilt u zich verdiepen in de mogelijkheden maar ziet u door de bomen het bos niet meer?

Dan is het voor u nuttig om naar een certificeringsseminar te komen waar deelnemers wegwijs worden gemaakt in de wereld van het certificeren. Het seminar wordt georganiseerd door Peterson Consultancy (www.peterson.nl). Naast de basisprincipes van certificering zal ook de implementatie van de bekendste certificeringsprogramma's worden meegenomen. Dit seminar is in het bijzonder nuttig voor kwaliteitsmanagers, consultants, studenten, ondernemers en bedrijven die overwegen om gecertificeerd te worden.

Peterson Consultancy ontleent haar bestaansrecht aan de toenemende vraag van klanten naar op maat verzorgd advies betreffende certificering in handelsketens, logistiek & duurzaamheid. Peterson Consultancy speelt feilloos in op die vraag door goed te luisteren naar de specifieke wensen van de klant en dit te koppelen aan onze kennisbasis. Peterson Consultancy beschikt over een wereldwijd netwerk, in meer dan 60 landen, met experts die specifieke kennis bezitten van de gehele handelsketens van de meest uiteenlopende commodity's. Daarnaast geniet Peterson Consultancy erkenning vanuit tal van industrie├źn en wordt er door middel van praktijkervaring hulp geboden bij het opstellen van nieuwe standaarden en duurzaamheidsvraagstukken.

Klik hier voor het seminarprogramma en het registratieformulier.

Klik hier voor de flyer van het seminar.

Data: 27-28 September 2012
Locatie: Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Voertaal: Engels
Publicatiedatum: