Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EkoPlaza opent Nederlands grootste biologische supermarkt in Den Haag

Op 29 augustus opent EkoPlaza de grootste biologische supermarkt van Nederland aan de Grote Markstraat in Den Haag. De 56ste EkoPlaza-supermarkt heeft na een verhuizing en een grondige verbouwing een vloeroppervlakte van 912 vierkante meter. Meest in het oog springend is de cosmetica- en huidverzorginghoek, die een natuurlijke 'facelift' kreeg.

De vernieuwde EkoPlaza-vestiging is het beste voorbeeld van de formuleontwikkeling die de keten doormaakt. Zo worden er verse maaltijden in de winkel bereid en is er nog meer aandacht voor biologische wijn en koffie. De groeiende vraag naar natuurlijke huidverzorging en cosmetica was de reden voor EkoPlaza om hier aanzienlijk meer ruimte en aandacht aan te besteden.EkoPlaza opende de afgelopen twee jaar, tegen de stroom in, gemiddeld twee supermarkten per maand. Met de (her)opening is EkoPlaza weer een stap dichterbij het behalen van haar missie om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken.
 
Rondom de openingen worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals het boerenweekend van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september. Dan komen diverse telers hun producten in de winkel presenteren.

EkoPlaza

De EkoPlaza-visie is samengevat in vijf keuzes: betaalbaar biologisch, bewust lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend gevarieerd en een eerlijke samenwerking.

Kijk voor meer informatie over EkoPlaza op: www.ekoplaza.nl.
Publicatiedatum: