Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Good Food March: bekijk de boodschappen van de deelnemers

De Good Food March onlangs van start gegaan. Vanaf nu trekken burgers en boeren vanuit heel Europa te voet, per fiets of tractor naar Brussel. Onderweg nemen ze deel aan acties, evenementen en protestbijeenkomsten.

Op 19 september komt iedereen aan in Brussel. Op die dag zal namelijk door het Europees Parlement en nationale regeringen besloten worden over de hervorming van de Europese landbouw. Met deze tocht naar Brussel willen acht organisaties, waaronder de IFOAM EU, Arc 2020 en Via Campesina een stem geven aan al die boeren, burgers en jongeren die zich zorgen maken over de toekomst van ons voedsel en onze landbouw.

Op de officiƫle website van de Good Food March zijn foto's van deelnemers met hun speciale boodschap geplaatst. Deze foto's zullen op 19 september in Brussel gepresenteerd worden in een fotoalbum. Klik hier om naar de website van de Good Food March te gaan. En zie hieronder een aantal van de boodschappen van Nederlandse deelnemers.

De boodschappen van Peter en Ina van geitenboerderij Hansketien:Rosan:"Eerlijk vlees verdient een eerlijke prijs":Netty:


Publicatiedatum: